diumenge, 22 de maig del 2011

AQUEST MENJAR US EL DU UN HOME JUST

Sí, he votat.

En el curs de les últimes hores:

El meu fill ha arribat a la final amb el seu equip i jugarà en en Miniestadi del FCB, el 2 de juliol. La seva felicitat era contagiosa i desmesurada.
Una bona amiga em dóna una bona notícia. També és una felicitat contagiosa.
He desvetllat un secret. És una felicitat íntima. Intima com portar un número de la loteria a la cartera, per a un sorteig que no es celebra fins passats molts anys.

Naturalment consulto i llegeixo per tot arreu sobre el tema de moda. Si és una iniciativa que ha partit de la xarxa, imagineu el que pot trobar-se un aquí. Els mitjans escrits prenen un costum que em posa nerviós, els ha donat per nomenar-los els "indignats".Aquestes cometes, que haurien de portar altres cometes, no sé si alberguen respecte, i demostren un cert dubte en anomenar el corrent, o, al revés, pretenen ridiculitzar, treure identitat, etiquetar amb certa ironia. Naturalment a més a la dreta se situa el medi, més a prop estem d'aquesta opció. Per a certs mitjans, tots són joves, tots són ni-ni, tots són tan dubtosos i tan ingenus i saben tan poc de la vida que, per a ells, trigaran a tornar a casa, i als seus llits, tant com això comenci a cansar de debò. De moment, els manté l'excitació. Potser benefactors anònims estiguin apressant-se a facilitar mitjans per subsistir. Pot ser que aquest anonimat sigui poc durador, i alguns benefactors acceptin, avergonyits, haver contribuït a, amb cometes, "la il.lusió de les nostres noves generacions". Puaj. "Puaj", aclareixo, és una onomatopeia que mostra fàstic. Jo aniria a veure què passa, però no crec que ho faci. Reflexionaré sobre els motius pels que no ho faig i pot ser que els enumeri. Ah!. Ja hi ha qui esmenta les pèrdues milionàries que aquestes acampades ocasionen als comerços de la zona. Van sortint els diners, ja trigaven.

En tot cas, com el sistema establert seguirà avançant i seguint amb els seus plans, demà hi haurà nous alcaldes que hauran de mullar-se (just el que fins avui s'entesten a evitar), sobre com van a actuar davant les mobilitzacions. Demà hi haurà moltes pilotes en molts teulades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segueix a @francescbon