dijous, 19 de maig del 2011

BIPARTIDISME, AMB B BAIXA

a)

Tant me fa l'estona que estiguem aquí, ja ens apanyarem. No ens van a fer fora hòsties, perquè les eleccions estan aquí al costat i aquests no se la juguen. Fa calor però no gaire, no és difícil aguantar, estarem el que calgui i si arriba juliol ja ens refrescarem a la font. Amb uns quants llibres un ja no s'avorreix, però en qualsevol cas hi ha gent i et passes el dia parlant. La premsa ens fa fotos, i diuen que la TV i les ràdios ja ens han tret, les d'aquí, però acabarà venint la de fora, segur. Si amb les convocatòries per la xarxa això ha funcionat, imagina't llavors. Han de saber que això no pot seguir igual. Ni violència, ni coacció, però han de sentir-nos. No és només la Llei Sinde, això pot ser que hagi estat el pretext, però no acaba aquí la cosa. Els que estudiem ja ens apanyarem per anar als exàmens, els que treballen comptaran amb la nostra ajuda si cal rellevar. Els que ni una cosa ni l'altra, segur que aquí s'ho passen millor que a casa menjant-se el cap, o al bar, avorrits a la barra estirant dues hores una cervesa. Aquí hi ha coses que fer i coses de les que parlar.
Diuen per aquí que fa anys va haver una altra acampada a la Diagonal, per un 0,7% per no sé què. No pot passar com llavors, que els van deixar fins que es cansessin i després no va passar res. Aquesta vegada no pot passar. Han de sentir-nos, i han de fer-nos cas. Pot ser que no sapiguem exactament el que volem, però tenim molt clar el que no volem.

b)

M'he baixat a lo de les acampades a veure què tal. He vist a Nacho, el de Llavaneres.Està guapo amb els cabells llargs i barba. El seu pare va haver de tancar la fàbrica aquí i obrir una a Tunísia, i amb el merder de Tunisia ... Després igual em pujo a casa a buscar el portàtil i una mica de roba i menjar. Hi ha un munt de gent i més que vindrà, però si m'avorreixo o comença a posar-se de xusma, em vinc a casa a dormir i ja em vinc demà una altra vegada, ja veuré el que faci la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segueix a @francescbon