dissabte, 22 de desembre del 2012

EN DAVID

Lamentablement només els que sàpiguen català podran gaudir d'aquests 30 minuts: l'al · locució de David Fernández, representant (ja estic segur que fins i tot li repugna la paraula líder, dirigent, qualsevol que impliqui una situació jeràrquica o jerarquitzant) de la CUP, Candidatura d'Unitat Popular, i esmentat en el meu anterior post, arran del seu aspecte poc solemne. Discurs exemplar el seu, davant un auditori en el qual, és conscient, la gran majoria el contempla com una mena de rara avis radical que se'ls ha colat per una esquerda que el seu sistema no hauria de tenir. Esmentant a poetes, escriptors, filòsofs, reclamant justícia no només local sinó global, enlletgint actituds que no li mereixen més que menyspreu. Quants més com aquest home ens calen, quants vots més obtindria de repetir-se eleccions avui, després de sentir les seves paraules, quant pes en la consciència de líders de partits que s'autodenominen d'esquerra, contemplar no només la seva vehemència sinó la seva valentia (la que defineix com mitjana entre covardia i temeritat), i veure com un nouvingut (positiu, ells li diran parvenu en negatiu) els dóna lliçons de tot tipus: tantes com caben en 30 minuts.


Clic aquí per veure com els hi diu de tot a la cara

10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sí, molt gran, i una gran esperança de que aquest paio arrivi ben lluny. Més: espero que igual que Junqueras intenta fer passar per l'adreçador al Mas, aquest ho faci amb el Junqueras, quant toqui.

      Elimina
  2. Estic visualitzant i escoltant . Vaig pel minut 6 i no acostumat a l´evidència em retur a veure si estic despert o és tracta d´un muntatge.

    La lluita a tot els fronts . Que bò poder dir-lis pocavergonyes i hagin de callar i acotar cap . Pedagogicamnet és alliçonador si .
    vaig a seguir escoltant , sense ficció . Ara ho se.
    salut .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara el que cal aspirar es que puguin treure profit de tres escons. Però sembla que per compromís i cohérencia no serà.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Apala ! Hey, que això no és un bloc de amoríos... ja està bé: presento a la gent i jo em quedo a un raconet... no es just...

      Elimina
  4. Molt bons els dos darrers posts. Enhorabona.
    I si, tenim dos bons líders ara mateix. Tant el Jonqueres com el Fernández. Algú va dir que ell, el David, vesteix igual que la gent que el vota. Com jo. Ja era hora que entressin al parlament.
    Farem feina.
    Fins ara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Tuli: que l'electorat fos valent i donés el poder a un binomi Junqueras-Fernández es ja massa demanar. Somniar despert. Gràcies pels comentaris, bones festes !

      Elimina

Segueix a @francescbon